Site Loader

LOCATION

Άνω Κώμη, Κοζάνη

CALL NOW

2461037536

Στις 14 Φεβρουαρίου 2024, η Δημοτική Αστυνομία Κοζάνης πραγματοποίησε μια σημαντική επίσκεψη στο σχολείο μας, προσφέροντας πολύτιμες γνώσεις στους μαθητές/τριες μας σχετικά με τη σωστή κυκλοφορία στους δρόμους.

Οι Δημοτικοί Αστυνόμοι κ. Κώστας Πατιός και κ. Αθανάσιος Καρανάτσιος ενημέρωσαν τους μαθητές/τριες μας για τους κανόνες  που πρέπει να τηρούν οι πεζοί κατά τη διάρκεια της κυκλοφορίας τους με έμφαση στις υποχρεώσεις και τα δικαιώματά τους. Οι μαθητές είχαν την ευκαιρία να συμμετέχουν σε παιχνίδια ρόλων ως  τροχονόμοι, οδηγοί και πεζοί ώστε να κατανοήσουν τους κανόνες και τον ρόλο τους ως συνειδητοί και υπεύθυνοι συμπολίτες. Επιπλέον, οι αστυνομικοί προσέφεραν εκτεταμένες πληροφορίες σχετικά με το έργο των τροχονόμων, τις διαβάσεις και τα φανάρια πεζών, ενώ είχαν επίσης την ευκαιρία να ανταλλάξουν απόψεις με τους μαθητές/τριες για τον ρόλο τους στην ασφάλεια των μαθητών.

Η παρέμβαση αυτή από τη Δημοτική Αστυνομία αποτελεί σημαντικό μέρος της εκπαιδευτικής μας διαδικασίας, ενισχύοντας την αίσθηση ευθύνης και τη συνείδηση των μαθητών μας σχετικά με την κυκλοφοριακή αγωγή και την ασφάλεια στο δρόμο.

Εκφράζουμε τις ειλικρινείς μας ευχαριστίες προς τη Δημοτική Αστυνομία Κοζάνης για την επίσκεψη αυτή και τη συνεχή υποστήριξή της στην εκπαίδευση των μαθητών μας.

 

 

 

 

 

Post Author: EN.E.E.ΓΥ-Λ Άνω Κώμης Κοζάνης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.