Τεχνολογία τροφίμων
Παρασκευή γιαουρτιού
Στο εργαστήριο επεξεργασίας τροφίμων οι μαθητές τις Δ’ Λυκείου παρασκεύασαν γιαούρτι από αγελαδινό γάλα παστεριωμένο…
Στο εργαστήριο επεξεργασίας τροφίμων οι μαθητές τις Δ’ Λυκείου παρασκεύασαν γιαούρτι από αγελαδινό γάλα παστεριωμένο…
Με αφορμή την παγκόσμια ημέρα ατόμων με αναπηρία (3-12-2022) την Παρασκευή 2/12/2022 οι μαθητές /…
Σήμερα οι μαθήτριες και οι μαθητές του σχολείου μας παρακολούθησαν σε ζωντανή σύνδεση τη συναυλία…